Този форум използва бисквитки за правилното си функциониране. С присъствието си във форума вие се съгласявате с използването им.

ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ

Информация за промоции и разпродажби на разсадник Зелена пролет

Re: ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ

Мнениеот Алпина » 18 Апр 2016, 19:33

Съжалявам, че подведох доста хора. Появи се здравословен проблем, който налага да намалим темпото и да преустановим поръчките с куриер. Разсадникът ще работи както обикновено с клиентите, дошли на място. Поръчките направени до момента ще бъдат изпълнени тази седмица - и старите и новите.
Всичко, което не ни е убило, после е съжалявало.
Вл.Тупавичаров
Аватар
Алпина

Градина в: София

Мнениеот Алпина » 24 Окт 2016, 18:11

Имаше временен технически проблен и формата за ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ не можеше да се отвори. Проблемът е отстранен и вие отново може да поръчвате онлайн от разсадник ЗЕЛЕНА ПРОЛЕТ. Времето е хубаво, възползвайте се. Растенията ни се отглеждат на открито, зимуват на открито без защита в саксиите си. Няма никакъв проблем да бъдат засадени сега във вашата градина. Ако има все пак изключения от това правило за някои по-капризни видове, ще бъдете предупредени за необходимостта от някаква защита.
Вл.Тупавичаров
Аватар
Алпина

Мнениеот Алпина » 12 Дек 2016, 18:13

Разсадник ЗЕЛЕНА ПРОЛЕТ спира изпълнението на поръчки на растения за този сезон. Най-вероятно до края на февруари, но всичко зависи от продължителноста на зимата и температурите. Време да помислим, да помечтаем, да направим планове за следващата година. При първа възможност следващата година и при наличие на поръчки на растения, ще ги възстановим отново.

През пролетта ще можете да се възползвате и от тази оферта - Цветни разсади на ниски цени - за пръв път през пролетта на 2017 год. Това беше едно наше отдавнашно намерение, което се надяваме да стартираме съвсем скоро. Имаме още изненади за вас, надяваме се да ви зарадваме.

Весели празници на всички и нека следващата година да е добра за всички нас! f:
Вл.Тупавичаров
Аватар
Алпина

Мнениеот Angelina_S » 13 Дек 2016, 10:26

О, велико е това с разсадите!
И без това копнея тази година по редовете между ягодите да направя блокове от билки и подправки, както и от дребни цъфтящи цветя, за да поскрия черния найлон, пък и да обезпеча нуждите на домакинството.
Ще чакам с нетърпение!
f:
Аватар
Angelina_S

Градина в: Княжево, северен склон на Витоша, 681 м н.в.

Мнениеот Алпина » 02 Фев 2017, 18:08

Списъкът с младите разсади на по-ниски цени, които ще предлагаме за пръв път тази година през м.април вече е готов и можете да си го изтеглите от ТУК. Но ще копирам файла с видовете и цените и тук. Вероятно ще допълвам с още видове този списък, надявам се до април месец да го удвоя :mrgreen: Така че, следете темата. До края на февруари ще бъде обновен и обичайния асортимент, така че да можете да правите планове и да поръчвате за пролетта. А най-добре за нас е да ни посетите на разсадника f:
Вл.Тупавичаров
Аватар
Алпина

Мнениеот Delphinium » 03 Фев 2017, 12:22

Ето ви и файла с разсадите и цените им:
Razsadi2017.pdf
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Delphinium
Администратор

Градина в: Трекляно

Мнениеот Алпина » 17 Фев 2017, 17:10

Да направим темата видима f:
Вл.Тупавичаров
Аватар
Алпина

Мнениеот Angelina_S » 18 Фев 2017, 18:55

Аз едва ли ще поръчам "онлайн", защото това ще ме лиши от най-сладката част - да ви посетя, да разпитвам и да си взема два пъти повече неща, отколкото съм предвидила. h:

Но съм готова с някакъв ориентировъчен списък на подправки и ядливи растения, който по-скоро се базира на всичко, което можах да изровичкам от форума и от разсадника по принцип. Каква част от тези растения ще мога да взема под формата на разсади, дори не знам. Силно съм заинтригувана от онази, хм, инсектицидна маргаритка (изчетох я в една от темите, но имам още питания). Ще са на място.
Да публикувам ли списъка тук или тази тема е само за "съобщения, дразнещи въображението/глада за зеленко"? :mrgreen:
Аватар
Angelina_S

Градина в: Княжево, северен склон на Витоша, 681 м н.в.

Мнениеот Алпина » 19 Фев 2017, 07:33

Пуснах една нова тема: viewtopic.php?f=8&t=1054 . Напиши там какво искаш, за да съм конкретна. s:
Вл.Тупавичаров
Аватар
Алпина

Мнениеот Алпина » 30 Мар 2017, 06:56

За всички очакващи разсадникът да започне отново да изпълнява онлайн доставки на растения с Еконт, искаме да съобщим, че се надяваме да ги възобновим от 10 април 2017 година. Много работа имаме в момента и не сме в състояние да опаковаме пратки с растения.
Вл.Тупавичаров
Аватар
Алпина

ПредишнаСледваща

Назад към Промоции и разпродажби