Този форум използва бисквитки за правилното си функциониране. С присъствието си във форума вие се съгласявате с използването им.

ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ

Информация за промоции и разпродажби на разсадник Зелена пролет

Re: ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ

Мнениеот Алпина » 22 Апр 2019, 08:40

Скъпи клиенти на разсданик ЗЕЛЕНА ПРОЛЕТ!
Поръчките на растения и изпращането им с Еконт до вас са възстановени. Моля правете ги на он-лайн формата за поръчки на разсадника (Не по телефона!!!): https://zelena-prolet.com/Onlayn_porachki Когато я попълвате, не забравяйте трите отметки за съгласие в началото на поръчката, за да стигне поръчката ви до нас. Не поръчвайте растения, които са обозначени като липсващи. Свързваме се с вас след изпращане на пратката, за да ви известим за изпращането й. Ако желаете да допълните поръчката, да промените нещо, да я откажете, очакваме да се свържете с нас своевременно. Включен е SMS за известяване на стойност 0,18 лв. Той е за ваша сметка. Включена е опция преглед на пратката. Ако считате, че има проблем или желаете нещо да обсъдим, моля пишете ни или ни се обадете на някой от телефоните.
Всичко, което не ни е убило, после е съжалявало.
Вл.Тупавичаров
Аватар
Алпина

Градина в: София

Мнениеот Алпина » 07 Май 2019, 08:28

Скъпи клиенти, налага се отново да спрем поръчките за 2 седмици. От 20.05.2019 год. ще ги възобновим. Моля да ни извините за причиненото неудобство! Направените до момента поръчки ще бъдат изпълнени тази седмица. През това време разсадникът ще обслужва клиенти на място както обикновено.
Една добра новина: в продажба са вече три нови подправки: Lippia dulcis - липия, аналог на стевията, Satureja douglasii - индианска мента ''yerba buena'', Artemisia alba - бял пелин, катраника.

Вл.Тупавичаров
Аватар
Алпина

Мнениеот lina » 09 Окт 2019, 13:37

Искам астранция, Алпина, да изпратиш , когато й времето. Като решиш да пращаш, ще ти дам адреса си. Можеш ли на поща да пращаш или само по ЕКОНТ.Просто по-евтино ще излезе за мен по поща. f:
Ако ще намеря което още да поръча ще ти напиша.Май, искам още скабиоза. .
Изображение
Да и другите са хубави:
Изображение
"... можем да пораснем с дървета и да ги видим, как се променят с нас. Тъй като те ни надживяват, те могат да ни свържат с бъдещето ... ” - Бернд Хайнрих
lina

Мнениеот Алпина » 09 Окт 2019, 22:08

Лина, аз изпращам и сега, но обикновено чакам да се съберат 10-15 поръчки и изпращам веднъж седмично. Не мога през поща. Стана сложно с новите изисквания на НАП и изпращам само през Еконт, от техен офис. Няколко растения не би трябвало да излизат много скъпо. Скабиози имам ниски - 3 различни, две лилави и една розова. Бели на цвят нямам. Качени са в сайта: https://zelena-prolet.com/Scabiosa_columbaria_sortove ; https://zelena-prolet.com/Scabiosa_japonica
Имам и хубава Scabiosa caucasica MID BLUE в момента. Тя е по-висока https://zelena-prolet.com/Scabiosa_caucasica .
С подобна визия е и кнауцията, тя е висока 1 м, цъфти дълго, много сухоустойчива. Има малко див вид и си е диво растение от местната флора по принцип: https://zelena-prolet.com/Knautia_maced ... macedonica
Вл.Тупавичаров
Аватар
Алпина

Мнениеот lina » 10 Окт 2019, 07:29

ЕКОНТ доста е солен, ако имаш едно растение за поръчка. Най.евтино 4.60 лв вземат, Скабиоза реших да взема семена тук в града, ще опитам да отгледам от март месец за разсад. Трудно ли от семена да отгледам астранция, ако поръча семена на астранция да ми донесат?
"... можем да пораснем с дървета и да ги видим, как се променят с нас. Тъй като те ни надживяват, те могат да ни свържат с бъдещето ... ” - Бернд Хайнрих
lina

Мнениеот Алпина » 10 Окт 2019, 08:29

Астранция от семена е трудно да се отгледа. Аз самата съм пробвала 2-3 пъти с професионални семена - безуспешно. Дори преди зимата съм я сяла и е изкарвала зимна стратификация. Явно иска контролиран режим, който в домашни условия трудно може да се осигури. Ако искаш, отложи за пролетта. Мисля да поръчам и да предлагам и бяла астранция.
Вл.Тупавичаров
Аватар
Алпина

Мнениеот Валентина Тонева » 12 Апр 2021, 13:21

Здравейте, Зелена пролет,
специално се регистрирах, за да изкажа възхищението си от вашата работа и доброто състояние на растенията, които предлагате on line.
Рисковано е да се поръчват растения on line, но вашата фирма работи много професионално, във възторг съм от получените растения. Продължавайте все така!
Поздрави: проф. В. Тонева rr:
Валентина Тонева

Градина в: с.Марково, обл. Пловдив

Мнениеот Fiut » 13 Апр 2021, 18:31

Онлайн поръчките са преустановени, както виждам. Надявам се на място да мога да си ги купя, че избирах, редих едни саксии и сега нямам търпение да ги засадя.
Fiut

Мнениеот Алпина » 13 Апр 2021, 19:10

Валентина Тонева написа:Здравейте, Зелена пролет,
специално се регистрирах, за да изкажа възхищението си от вашата работа и доброто състояние на растенията, които предлагате on line.
Рисковано е да се поръчват растения on line, но вашата фирма работи много професионално, във възторг съм от получените растения. Продължавайте все така!
Поздрави: проф. В. Тонева rr:

Благодаря ви госпожо Тонева! Това, че правим вас и други клиенти щастливи с работата си, е нашата морална и емоционална награда. Клише е, но наистина и вие ни доставихте огромна радост! И ви благодарим за добрите думи!

Скъпи клиенти, моля информирайте се за наличности. А също, особено при лошо време - информирайте се по телефона дали работи разсадникът. В полето сме, понякога е невъзможно да работим на открито. Но пък живеем наблизо и се отзоваваме за минути при нужда. Не искаме да се разкарвате до разсадника само за да установите, че нещо го няма или е затворено. Има доста изчерпани растения в асортимента, които в момента подновяваме и скоро ще са готови за продажба. Опаковането на пратки ни изяждаше времето за размножаване и производство на растения, затова се наложи временно да го прекратим. Съжаляваме, ако имаше начин, бихме го избегнали. Но пак е в интерес на нашите клиенти. Ще го напиша и тук - не предлагаме овошки, иглолистна растителност (туи, кипариси и пр.), балконски цветя (мушката, сакъзи, петунии).
Вл.Тупавичаров
Аватар
Алпина

Мнениеот Алпина » 06 Мар 2022, 16:55

ЗДРАВЕЙТЕ, СКЪПИ КЛИЕНТИ!
НАТРУПАХА СЕ ДОСТА ПОРЪЧКИ. НА НЯКОИ ОТ ВАС СМЕ ОТГОВОРИЛИ, НА ДРУГИ НЕ. ВРЕМЕТО В МОМЕНТА НЕ ПОЗВОЛЯВА НИТО ЗАДЕЛЯНЕ, НИТО ИЗПРАЩАНЕ НА РАСТЕНИЯ. ОСВЕН ТОВА СИ ИЗКАРАХМЕ СЕЗОННИЯ ГРИП И ЗАТОВА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКИТЕ ЩЕ СЕ ЗАБАВИ - ПОНЕ ДО СРЕДАТА НА МАРТ, КОГАТО СЕ НАДЯВАМЕ ВРЕМЕТО ДА СЕ ОПРАВИ.

1. ПРЕДИ ИЗПРАЩАНЕТО НА ВАШИТЕ РАСТЕНИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ВИ СЕ ОБАДИМ. МОЛИМ ЗА ВАШЕТО ТЪРПЕНИЕ! В МОМЕНТА И БЕЗДРУГО НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАБОТИ В ГРАДИНАТА. А ИМА ПОРЪЧАНИ ТОПЛОЛЮБИВИ РАСТЕНИЯ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПЪТУВАТ ПРИ НИСКИ ТЕМПЕРАТУРИ.

2.ОСВЕН ТОВА ПРЕЗ АПРИЛ ЩЕ РАЗПОЛАГАМЕ С ПО-БОГАТ АСОРТИМЕНТ, НЯКОИ ОТ ИЗЧЕРПАНИТЕ РАСТЕНИЯ ВЕЧЕ ЩЕ СА НАЛИЧНИ.

3. АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС.

4. ЗАБАВЯНЕТО РАБОТИ ВЪВ ВАШ ИНТЕРЕС. s:
Вл.Тупавичаров
Аватар
Алпина

ПредишнаСледваща

Назад към Промоции и разпродажби