Този форум използва бисквитки за правилното си функциониране. С присъствието си във форума вие се съгласявате с използването им.

Епифилум

Епифилум

Мнениеот lina » 16 Май 2019, 16:59

Полин,poli62, изпрати на мен два растения,Епифилум, едното цъфна в червено„.Другото още не знам какъв цвят ще бъде , да се надявам в розово.
Изображение
"... можем да пораснем с дървета и да ги видим, как се променят с нас. Тъй като те ни надживяват, те могат да ни свържат с бъдещето ... ” - Бернд Хайнрих
lina

Re: Епифилум

Мнениеот Poli62 » 16 Май 2019, 20:39

Ехаааа, Лина,прекрасно е станало h: Много да те радва f:
Да се надяваме, че другото ще е розово, ако не са ме подвели wk:
Аватар
Poli62

Мнениеот lina » 17 Май 2019, 08:15

Мила Поли, цветовете им са огромни, поднаторих и те станали са хубави.Но стояха на балкона, а нали знеш, какъв студ удари по едно време, и много от листата им са измръзнали, аз ги отрязах, и растат нови.Благодаря ти от сърце. Жалко, че са стайни и не могат да виреят в градината. но и так ме радват.Красиви са, като кактус Нощна красавица, само че са червени. Още веднъж те благодаря за всичките цветя, всичките се захванали и Орехчето пусна пъпки, скоро ще цфти. h: h: h: h: h: h: f: f: f: f: f: f: f:
"... можем да пораснем с дървета и да ги видим, как се променят с нас. Тъй като те ни надживяват, те могат да ни свържат с бъдещето ... ” - Бернд Хайнрих
lina

Мнениеот Poli62 » 23 Май 2019, 20:20

lina написа:Мила Поли, цветовете им са огромни, поднаторих и те станали са хубави.Но стояха на балкона, а нали знеш, какъв студ удари по едно време, и много от листата им са измръзнали, аз ги отрязах, и растат нови.Благодаря ти от сърце. Жалко, че са стайни и не могат да виреят в градината. но и так ме радват.Красиви са, като кактус Нощна красавица, само че са червени. Още веднъж те благодаря за всичките цветя, всичките се захванали и Орехчето пусна пъпки, скоро ще цфти. h: h: h: h: h: h: f: f: f: f: f: f: f:

Лина, радвам се за захванатите цветенца и за това, че и ти им се радваш wk: h: f:
Още много да те радват f: k2
И от твоите всичко се е хванало, а за розичките все още стискам палци k:
Аватар
Poli62

Назад към Растения за скални кътове и алпинеуми