от lina » 05 Фев 2019, 07:09
Понеже ставам рано и да не преча на никой, да пазя тишина, сядам пред компютера. Тази пролет чакам, като никога:много растения стоят в саксиите и чакат разсаждане.Не доверявам на февруари, може да изненада. Чакам март.
В градината ни се появили кокичета, тази година са много..
В сайта при Алпина и Стефан се чувствам в безопасност..разбира се не стигат разкази на хората , които споделят с опит от растенията, да показват цветята си. Не мога да обясна причината за лошата посещаемост, тук е тихо и може да се напише всичко, което беспокои за растенията, няма кавги за лидерство, понеже сайта принадлежи на добри хора, които го поддържат :тук може да се говори за растенията . Аз не обичам да се регистрирам навсякъде.Засега само сайта на Алпина и Стефан и още на руски сайт , на който съм от доста-доста години,май вече 12... , но другият сайт повече не е за външини растения, а вътрешни, стайни, там повече говорят за стайни растения.Но има и градинари , които имат албуми, където показват и разказват за градинити си. Посещавам го рядко, даже е по.рядко от сайта Зелена Пролет.Много ми се иска да оставя снимката на февруарските кокичета, но забравих фотоапарата си , а от телефон стават снимки без дата, а ми се иска да се покаже КОГА е снимано , че толкова рано се появили кокичета и кукуряка ми.Пчелите вече идват при тях.
"... можем да пораснем с дървета и да ги видим, как се променят с нас. Тъй като те ни надживяват, те могат да ни свържат с бъдещето ... ” - Бернд Хайнрих