Този форум използва бисквитки за правилното си функциониране. С присъствието си във форума вие се съгласявате с използването им.

ОБИЧАМ ПРОЛЕТТА

Re: ОБИЧАМ ПРОЛЕТТА

Мнениеот lina » 18 Яну 2019, 12:41

Сега и аз обикнах пролетта.
Като дете обичах зимата, снежна, весела..
През юнашките си години обичах есен, жълти кленове, жълти листа, тих свеж въздух..време на моето раждане..
Сега обичам пролет , късна пролет, някъде към лятото..Всичко свежо и цъфти, почвата е влажна, растенията са доволни..не горещо, сакаш върнали се младини .....
Изображение
Изображение
Изображение
Сори, не попитах, може би това е личен албум, а аз съм със своите цветя..Сори.
"... можем да пораснем с дървета и да ги видим, как се променят с нас. Тъй като те ни надживяват, те могат да ни свържат с бъдещето ... ” - Бернд Хайнрих
lina

Мнениеот Стефан » 19 Яну 2019, 21:52

Пиши, Лина, пиши! Ти си като пролетно слънце в тези зимни дни.
Аватар
Стефан

Мнениеот lina » 21 Яну 2019, 11:12

Отдавна не ходих на вилата..Не знам, там появили ли се кокичета..Много е рано ,май, за тях..

Това е от интернетската пролет:
Изображение
"... можем да пораснем с дървета и да ги видим, как се променят с нас. Тъй като те ни надживяват, те могат да ни свържат с бъдещето ... ” - Бернд Хайнрих
lina

Мнениеот lina » 05 Фев 2019, 07:09

Понеже ставам рано и да не преча на никой, да пазя тишина, сядам пред компютера. Тази пролет чакам, като никога:много растения стоят в саксиите и чакат разсаждане.Не доверявам на февруари, може да изненада. Чакам март.
В градината ни се появили кокичета, тази година са много..
В сайта при Алпина и Стефан се чувствам в безопасност..разбира се не стигат разкази на хората , които споделят с опит от растенията, да показват цветята си. Не мога да обясна причината за лошата посещаемост, тук е тихо и може да се напише всичко, което беспокои за растенията, няма кавги за лидерство, понеже сайта принадлежи на добри хора, които го поддържат :тук може да се говори за растенията . Аз не обичам да се регистрирам навсякъде.Засега само сайта на Алпина и Стефан и още на руски сайт , на който съм от доста-доста години,май вече 12... , но другият сайт повече не е за външини растения, а вътрешни, стайни, там повече говорят за стайни растения.Но има и градинари , които имат албуми, където показват и разказват за градинити си. Посещавам го рядко, даже е по.рядко от сайта Зелена Пролет.Много ми се иска да оставя снимката на февруарските кокичета, но забравих фотоапарата си , а от телефон стават снимки без дата, а ми се иска да се покаже КОГА е снимано , че толкова рано се появили кокичета и кукуряка ми.Пчелите вече идват при тях.
lina

Мнениеот Алпина » 05 Фев 2019, 17:51

Лина, аз не се оплаквам от ниска посещаемост на форума. Самата идея на този форум беше опит за обратна връзка с клиентите на разсадника, както и опит да сме полезни в онова, в което се считаме за относително компетентни. Нищо повече. Който търси информация и я намира тук, е добре дошъл. Логнат или не. Който иска да ни попита нещо - също е добре дошъл. Никога не съм била мотивирана да създам многолюден и шумен форум. Няма да мога да му отделям достатъно внимание, нито пък да угодя на всички. Наличието на теми, предполагащи влагане на разнообразни човешки емоции би създало само проблеми и отпушило всякакви егоистични изяви, опити за доминиране, всезнаене и себедоказване на всяка цена. Не, благодаря! :mrgreen: Който има нужда от голяма аудитория, сцена, много слушатели и търси виртуална изява - винаги може да си ги намери някъде другаде. Нетът е широк и има място за всички.
За мен светът на растенията винаги е бил достатъчно интересен и завладяващ и предпочитам тук общуването да е на такава тематика. 'Като в библиотека' (цитирам) - аз харесвам библиотеките. s:
И наистина обичам пролетта, защото въртележката се завърта отново и съм винаги заредена с хубави очаквания. Ще се радвам да споделяш снимки от своята градина. Тази година и аз съм решила да посветя повече внимание на моята градина и също ще споделям снимки.

Това беше малък офтопик в темата на Владко, за което му се извинявам!
f:
Всичко, което не ни е убило, после е съжалявало.
Вл.Тупавичаров
Аватар
Алпина

Градина в: София

Мнениеот lina » 06 Фев 2019, 07:46

Всичко разбрах. f:
lina

Предишна

Назад към Моите цветя, моята градина