Този форум използва бисквитки за правилното си функциониране. С присъствието си във форума вие се съгласявате с използването им.
Delphinium написа:Само да ви съобщя, че току-що баннах трола за седмица. Молбата ми е това да остане спретнато място с информация за цветя и градини. Това е желанието на Алпина - вижте правилата.
Надявам се да не се сърдите на моята реакция.
Тази тема не я забърсах само заради представянето на Поли.
А, да не забравя да ви съобщя - тролчо временно е баннат, за да не ме кара постоянно да мета след него - вече се наложи да го правя, а и беше предупреден.
Алпина написа:Вече съм тук. Рали, моля, възстанови статута на Трол! Има злонамерени хора, има устати хора. Трол не е от злонамерените. А и да беше, голям човек е - носи си отговорност за думите и делата. Така че, ако намери тук почва за съществуване - добре дошъл е! Макар и форум на разсадник (или на фирма), надявах се тук да се концентрира повече информация за растенията - които отглеждаме ние, и не само. Съзнавам, че това не може да е предпоставка за многолюдие. Но пък не съм си го и представяла така. От малка предпочитам .... библиотекитеНе смятам да съм йезуит по отношение на тематиката, но все си мисля и разчитам да не плетем бебешки терлички тук.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта