Този форум използва бисквитки за правилното си функциониране. С присъствието си във форума вие се съгласявате с използването им.

Добре заварили

Добре заварили

Мнениеот troll » 18 Май 2018, 20:36

Ами аз съм един трол! :mrgreen:
troll

Градина в: Montreal 5b

Re: Добре заварили

Мнениеот Бобсъна » 19 Май 2018, 10:33

Уелкъм Троле!!
Бобсъна

Градина в: Пазарджишко

Мнениеот Poli62 » 19 Май 2018, 21:29

Здравейте, аз съм Павлина, но ми викат и Поли wk:
Радвам се да съм с вас wk: k: h:
Аватар
Poli62

Мнениеот nat » 20 Май 2018, 06:53

И аз да се отбележа, че съм тук.
nat

Мнениеот NO CARRIER » 20 Май 2018, 11:52

+1
NO CARRIER

Мнениеот troll » 20 Май 2018, 23:10

Бе аз не съм тук.
troll

Мнениеот Delphinium » 21 Май 2018, 07:35

Само да ви съобщя, че току-що баннах трола за седмица. Молбата ми е това да остане спретнато място с информация за цветя и градини. Това е желанието на Алпина - вижте правилата.
Надявам се да не се сърдите на моята реакция.
Тази тема не я забърсах само заради представянето на Поли.
А, да не забравя да ви съобщя - тролчо временно е баннат, за да не ме кара постоянно да мета след него - вече се наложи да го правя, а и беше предупреден.
Аватар
Delphinium
Администратор

Градина в: Трекляно

Мнениеот Алпина » 27 Май 2018, 15:36

Вече съм тук. Рали, моля, възстанови статута на Трол! Има злонамерени хора, има устати хора. Трол не е от злонамерените. А и да беше, голям човек е - носи си отговорност за думите и делата. Така че, ако намери тук почва за съществуване - добре дошъл е! Макар и форум на разсадник (или на фирма), надявах се тук да се концентрира повече информация за растенията - които отглеждаме ние, и не само. Съзнавам, че това не може да е предпоставка за многолюдие. Но пък не съм си го и представяла така. От малка предпочитам .... библиотеките bg:

Не смятам да съм йезуит по отношение на тематиката, но все си мисля и разчитам да не плетем бебешки терлички тук. :mrgreen:
Всичко, което не ни е убило, после е съжалявало.
Вл.Тупавичаров
Аватар
Алпина

Градина в: София

Мнениеот troll » 15 Юни 2018, 01:51

Delphinium написа:Само да ви съобщя, че току-що баннах трола за седмица. Молбата ми е това да остане спретнато място с информация за цветя и градини. Това е желанието на Алпина - вижте правилата.
Надявам се да не се сърдите на моята реакция.
Тази тема не я забърсах само заради представянето на Поли.
А, да не забравя да ви съобщя - тролчо временно е баннат, за да не ме кара постоянно да мета след него - вече се наложи да го правя, а и беше предупреден.

Това ще си остане същото спретнато място и няма да чистиш след никой!
:mrgreen:
troll

Мнениеот troll » 15 Юни 2018, 02:42

Алпина написа:
Вече съм тук. Рали, моля, възстанови статута на Трол! Има злонамерени хора, има устати хора. Трол не е от злонамерените. А и да беше, голям човек е - носи си отговорност за думите и делата. Така че, ако намери тук почва за съществуване - добре дошъл е! Макар и форум на разсадник (или на фирма), надявах се тук да се концентрира повече информация за растенията - които отглеждаме ние, и не само. Съзнавам, че това не може да е предпоставка за многолюдие. Но пък не съм си го и представяла така. От малка предпочитам .... библиотеките bg:

Не смятам да съм йезуит по отношение на тематиката, но все си мисля и разчитам да не плетем бебешки терлички тук. :mrgreen:

Ако обичаш растения си правиш градина.
Ако правиш разсадник трябва да обичаш и растенията и хората.
А хората се вълнуват от всичко. И от бебешки търлъчки и от тенджери и от много други неща. Обаче туй е моето мнение.
А аз уважавам много чуждото такова. И изобщо не се старая да го променям.
troll

Следваща

Назад към Добре дошли