Този форум използва бисквитки за правилното си функциониране. С присъствието си във форума вие се съгласявате с използването им.

Да изпратим Старата, да посрещнем Новата 2015 година!

Да изпратим Старата, да посрещнем Новата 2015 година!

Мнениеот Алпина » 31 Дек 2014, 21:43

Добър вечер на всички! Дойде време да прелистим календара, да си спомним, да благодарим, да си пожелаем!

Изпитвам благодарност към изминалата година, към всички наши клиенти и приятели, които я направиха добра и успешна за нас. В личен план 2014 ми донесе нови емоции, радостни моменти и преживявания, нови вдъхновения за работа. Бих желала и следващата 2015 да е поне толкова добра - за семейството ми и бизнеса ми. Да не ме напуска усещането, че има хора, които оценяват труда ни и това, че се опитваме да бъдем по-нестандартен разсадник. И си давам сметка, че трябва да се развиваме и променяме, както и да даваме повече от себе си. Дано успеем да го направим!
На фона на толкова много лични човешки трагедии и объркания свят, в който живеем, очакванията ми и мечтите ми се простират само в близкото бъдеще. Дано Земята да не става по-лошо място за живеене, да се съхрани мирът, България да се оттласне от дъното, а ние да сме здрави! Останалото ще се нареди.
Иска ми се да кажа още, че този форум не беше самоцел и опит за състезаване с други подобни форуми, нито създаването на фейсбук страницата ни. Той беше израз на желанието ни като разсадник да стигнем до повече хора, да ни открият. Да бъдем някаква, макар и скромна алтернатива на европейските разсадници с богат асортимент на градински цветя. Също така да даваме изчерпателна информация за нашите растения, както и по въпроси, за които смятаме че имаме знания и опит и можем да сме полезни. Ако е речено - ще стане. Ако ли не - и анонимните посетители и читатели за мен са признание :mrgreen:

Желая ви от все сърце здраве, щастие и късмет, приятели! И нека Новата 2015 е успешна и за вас!
Всичко, което не ни е убило, после е съжалявало.
Вл.Тупавичаров
Аватар
Алпина

Градина в: София

Re: Да изпратим Старата, да посрещнем Новата 2015 година!

Мнениеот Angelina_S » 02 Яну 2015, 01:51

Честита Нова 2015 година, Алпинче!
Аз отдавна съм ви обявила за "кутлтурно явление" в родната пазарна реалност, но пък вие сте жилави като дренови пръчки и леко изпълнявате това трудоемко упражнение.
Здраве и живот на цялото семейство и на всяко коренче, над което трептите в разсадника и в дома си!
h:
Изображение
Аватар
Angelina_S

Градина в: Княжево, северен склон на Витоша, 681 м н.в.

Мнениеот Алпина » 02 Яну 2015, 09:46

Благодаря, Ангелина! Желая ти здраве и сбъдване и на най-смелите желания! h:
Вл.Тупавичаров
Аватар
Алпина

Мнениеот пери » 03 Яну 2015, 22:37

Честита и здрава да е новата 2015 година!

Изображение
Аватар
пери

Мнениеот andondm » 03 Яну 2015, 23:26

Честита Нова година!
Аватар
andondm

Градина в: Ямбол

Мнениеот Алпина » 04 Яну 2015, 14:23

Благодаря ви! Стократно да ви се връща - и в здраве, и в късмет, и в любов! И понеже "един файтон хора" пишат тук :mrgreen: , повечето са анонимно отбиващи се - вие сте ми още по-скъпи! h:
Вл.Тупавичаров
Аватар
Алпина

Назад към Добре дошли