Добър вечер на всички! Дойде време да прелистим календара, да си спомним, да благодарим, да си пожелаем!
Изпитвам благодарност към изминалата година, към всички наши клиенти и приятели, които я направиха добра и успешна за нас. В личен план 2014 ми донесе нови емоции, радостни моменти и преживявания, нови вдъхновения за работа. Бих желала и следващата 2015 да е поне толкова добра - за семейството ми и бизнеса ми. Да не ме напуска усещането, че има хора, които оценяват труда ни и това, че се опитваме да бъдем по-нестандартен разсадник. И си давам сметка, че трябва да се развиваме и променяме, както и да даваме повече от себе си. Дано успеем да го направим!
На фона на толкова много лични човешки трагедии и объркания свят, в който живеем, очакванията ми и мечтите ми се простират само в близкото бъдеще. Дано Земята да не става по-лошо място за живеене, да се съхрани мирът, България да се оттласне от дъното, а ние да сме здрави! Останалото ще се нареди.
Иска ми се да кажа още, че този форум не беше самоцел и опит за състезаване с други подобни форуми, нито създаването на фейсбук страницата ни. Той беше израз на желанието ни като разсадник да стигнем до повече хора, да ни открият. Да бъдем някаква, макар и скромна алтернатива на европейските разсадници с богат асортимент на градински цветя. Също така да даваме изчерпателна информация за нашите растения, както и по въпроси, за които смятаме че имаме знания и опит и можем да сме полезни. Ако е речено - ще стане. Ако ли не - и анонимните посетители и читатели за мен са признание
Желая ви от все сърце здраве, щастие и късмет, приятели! И нека Новата 2015 е успешна и за вас!