Този форум използва бисквитки за правилното си функциониране. С присъствието си във форума вие се съгласявате с използването им.

Политика за защита на личните данни

Запознайте се с правилата на форума

Политика за защита на личните данни

Мнениеот Delphinium » 20 Май 2018, 15:09

На 25 май 2018 г. влезе в сила Общ регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679)

Според него вие трябва да сте информирани за това какви лични данни предоставяте, как те се съхраняват и обработват и за какво се използват.
Какви лични данни трябва да предоставите, ако искате да ползвате форума:
1. Ако желаете само да четете съдържанието на темите във форума, без
да пишете в него, единствените лични данни, които са достъпни във форума, е IP дресът, от който сте отворили форума. Той не се съхранява никъде след напускане на форума.
2. Ако желаете да пишете във форума, трябва да се регистрирате. За правилното функциониране на форума тогава вие трябва да предоставите следните лични данни:
- потребителско име (никнейм), валиден адрес на електронна поща, IP адрес. Това може да стане само след ваше информирано и съзнателно решение.
3. При желание от ваша страна може да предоставите допълнителна информация, като рождена дата, пол, местоположение на градината ни.

Форумът декларира, че личните ви данни няма да бъдат използвани за никакви цели извън функционирането му. За тяхна сигурност той има SSL криптиране между сървъра, на който се намира (в хостинг фирмата Superhosting) и вашия браузер.

Във всеки момент вие може да промените адресът на електронната си поща. Ако желаете да бъде променено потребителското ви име, трябва да се обърнете към администратра на форума.

Ако не желаете да предоставяте лични данни, а вече сте регистрирани, трябва да се обърнете към администратора. Тогава вашият профил ще бъде заличен и личните ви данни изтрити. По ваш избор могат да се запазят и виждат във форума вашите постове или да бъдат изтрити.
Регистрираните, но не активирали акаунта си, ще бъдат изтрити заедно с всичките им лични данни до 15 дни след регистрацията.
Аватар
Delphinium
Администратор
 
Мнения: 209
Регистриран на: 26 Яну 2013, 12:10
Местоположение: София
Градина в: Трекляно

Назад към Правила на форума

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron