Този форум използва бисквитки за правилното си функциониране. С присъствието си във форума вие се съгласявате с използването им.

ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ

Технически проблеми, свързани с работата на форума

Re: ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ

Мнениеот Вискяр Градинаров » 01 Апр 2013, 15:47

Дори "запаметена страница" - букмарк, не сработва. sk: Хрома ми помни сайтове, дето с месеци не съм влизал. А тук упорито не ще.
Би трябвало да има настройки на бисквитките на форума. tk:
За да не пръскаш, първо е нужно да се научиш да пръскаш!
Семена зеленчуци
Аватар
Вискяр Градинаров

Градина в: В полите на Вискяр планина

Мнениеот Delphinium » 01 Апр 2013, 19:36

Вискяр Градинаров написа:Дори "запаметена страница" - букмарк, не сработва. sk: Хрома ми помни сайтове, дето с месеци не съм влизал. А тук упорито не ще.
Би трябвало да има настройки на бисквитките на форума. tk:

В какъв смисъл не запомня букмаркнати файлове?
Няма никакви специални настройки на кутите. Ето какво пише:
Настройки на бисквитки. В повечето случай настройките по подразбиране трябва да бъдат достатъчни. Внимавайте когато променяте настройки тук.
Аватар
Delphinium
Администратор

Градина в: Трекляно

Мнениеот zdrave38 » 18 Апр 2018, 10:40

Искам да направя онлайн поръчка ,но ми е отказан достъп.Как да си поръчма онлайн разсади на цветя?
zdrave38

Мнениеот Алпина » 18 Апр 2018, 20:03

Здравейте! На заглавната страница на сайта сме написали, че изпращането на растения с куриер се преустановява до края на месец април: https://zelena-prolet.com/. Поради това формата за поръчки умишлено е скрита. Надявам се в началото на м.май отново да ги възстановим. В момента сме в най-натоварения си сезон откъм работа и клиенти и не ни остава време да опаковаме растения. Затова в момента обслужваме само посетителите на разсадника. Моля да ни извините! Надявам се да можем да ви изпратим желаните растения след 2 седмици.
Всичко, което не ни е убило, после е съжалявало.
Вл.Тупавичаров
Аватар
Алпина

Градина в: София

Мнениеот Diorela » 05 Мар 2019, 21:57

Здравейте!
Поздравявам ви за приятния и полезен форум.
Регистрирах се заради темата за непознати видове лук, но не мога да кача снимка от компютъра ми. Исках да помоля за разпознаване на чесън.
Прочетох, че с тага за снимки се качват само от линк. Нямам къде да я кача, за да дам линк.
Използвах формата "прикачи файл" с идеята, че снимките също са вид файлове, но ми дава, че размерът е превишен ( намалих го до 78 кв) .
Тази опция за други видове файлове ли е само, или става и за снимки с по-малък размер ?
Diorela

Мнениеот Стефан » 06 Мар 2019, 22:35

Изпратете снимките на нашия имейл: greenspring.nursery@gmail.com , а ние ще ги качим във форума.
Аватар
Стефан

Предишна

Назад към Технически проблеми